Nazaj na prvo stran Elektro-projekt plus d.o.o. Kontaktirajte nas Načrt strani
                                                                           microsims
nul
Danes je sobota, 20. april 2019, 12:22

Elektro inštalacije


Predstavitev podjetja Frankische


Podjetje Frankische je razvilo gibke rebraste cevi, cevne sisteme in proizvodne naprave za gibke cevi, ki se odlikujejo s tehnično popolnostjo. To je rezultat več desetletij izkušenj pri izdelavi cevi, ter konstruiranju in izdelavi proizvodnih naprav.


V obratih podjetja Frankische, po vsem svetu, motivirani delavci ustvarjajo optimalne rešitve na področjih drenažnih in električnih sistemov, gradbeništva, industrije in razvoja ter izdelave proizvodnih linij za gibke cevi.

Področja uporabe teh izdelkov so izredno široka: kompleksni sistemi za odvodnjavanje pri visokih in nizkih gradnjah ter pri gradnji cest, obsežne elektroinštalacije za visoke in nizke gradnje in podobno.

Omenimo še napredne inštalacije za ogrevalno in pitno vodo v gradnji poslopij in inovativno zasnovane cevi za zaščito kablov in prenos tekočin. To je le nekaj primerov, kjer so se uveljavile naše odlične sistemske rešitve.

Frankische povezuje 100-letno tradicijo s sodobnostjo in težnjo k premišljenim, v prihodnost usmerjenim inovacijam. Zato je idealen partner za kompleksne in tehnično zahtevne naloge.


Highspeed sistem


Z našim sistemom highspeed smo v zgodovino električnih inštalacij zapisali novo poglavje. Izkušnje in pozitivni odzivi uporabnikov so potrdili izjemno uporabnost in gospodarnost highspeed tehnike. Z razvojem nadaljnih tipov cevi z zelo gladko notranjo plastjo sedaj nudimo sistem za hitro vstavljanje kablov za široko področje električnih inštalacij.


Predstavitev podjetja Kaiser


Podjetje Kaiser že več kot 100 let razvija in izdeluje artikle za profesionalne elektro inštalacije. Kot vodilni proizvajalec sistemov in komponent, je njihova naloga reševanje kompleksnih zahtev pri gradnji modernih objektov. V njihovi ponudbi najdete inovativne izdelke in sisteme za vsa področja inštalacij - od klasične podometne tehnike, do aktualnih tem, npr. požarne varnosti in nepredušnih inštalacij v energijsko varčnih objektih. Kvalificiranost in izkušenost delavcev in strokovnjakov pri podejtju Kaiser, zagotavlja najvišjo kakovost in zanesljivost izdelkov, ter skladnost z vsemi predpisi in standardi. Odkrite možnosti dovršene tehnike elektroinštalacij.

Kaiser prodajni program ponuja: podometni program, program za votle stene, betonski program, doze za vgradnjo svetilk i zvočnikov, orodje, itd.

 

Program za votle stene ThermoX - Kaiser


ThermoX ohišja so ohišja za vgradnjo halogenskih svetilk v votlo izolirano steno.
Premišljena zasnova sistemskega ohišja za nizko in visoko napetostno žarnico zagotavlja zaščito pred požarom in nepredušno inštalacijo.

Skrita nevarnost požara zaradi žarnice grozi že kmalu po vklopu. ThermoX pa zadržuje toploto in zagotavlja varnost.

Predpisi za varčevanje z energijo v nekaterih državah že definirajo energijske standarde za stavbe. Pomembno vlogo pri tem igra za zrak neprepustna ovojnica poslopja. Nepredušno ohišje ThermoX je zasnovano tako, da folijo, ki obkroža stavbo, ne prekine, zato se nepredušnost ovojnice in inštalacije ohrani.

Pri uporabi vsestranskega sistema ohišij ThermoX v razne strešne konstrukcije, so možni najrazličnejši načini vgradnje. Vgradnjo lahko opravite od zgoraj, pri naknadni montaži pa jo je mogoče opraviti tudi od spodaj. ThermoX je vedno perfektna rešitev za izvedbo halogenske razsvetljave v votlem stropu.

Več
januar
18
2013

Spletne trgovine

Spoštovani kupci, znamko Steinel,Kaiser in ostale lahko kupite tudi v naših dveh spletnih trgovinah, VečVeč

januar
18
2013

Salon parketa in svetil

Salon Grenc Lansko leto smo se preselili na novo lokacijo in sicer v Škofjo Loko na Grenc 2. Obi&scaro... VečVeč

junij
10
2010

Nova spletna trgovina Pripor

Podjetje Log-line d.o.o. je lansiralo novo spletno trgovino priporocam.si. Skratka nova spletna trgovina nudi izdelke za uči... VečVeč

junij
8
2010

Novosti Kaiser

Tudi letos je podjetje Kaiser predstavilo veliko novosti v svoji ponudbi vrhunskih izdelkov. Predstavljamo vam v prihodnost naravnane izdelk... VečVeč

avgust
5
2009

Nova spletna stran

Dokončno smo vzp... VečVeč

julij
22
2009

Novost v ponudbi, vrhunski n

Za vas smo v na&s... VečVeč

Dolgoletni partnerji
Poglejte si naš prodajni program Jaso Poglejte si naš prodajni program Steinel Poglejte si naš prodajni program Benning Poglejte si naš prodajni program Kaiser Poglejte si naš prodajni program Merten Poglejte si naš prodajni program Mellert Poglejte si naš prodajni program Dinuy Poglejte si naš prodajni program Fränkische Poglejte si naš prodajni program WHD Poglejte si naš prodajni program HG